Loading...
Начало – Efficiency – забавни, интересни и образователни настолни игри!2021-01-14T12:13:48+00:00

Добре дошли в нашето въображение!

В ЕФИШЪНСИ може да видите продуктите на нашето въображение, идеите по които работим да споделите вашите идеи и желания, за да ги реализираме заедно.Свържете се с нас, за да направим нещо специално за Вашия повод.
Всяка Ваша идея ще бъде приятно предизвикателство за нас!

Игри

забавления за всички, с повод и без

Игрите са използвани и още се използват, като завладяващ метод да развиваме качества, умения, знания… Всеки създава игри. Всеки търси игрите под някаква форма – предизвикателства в ежедневието, обучения в професионален план, прозорец за децата към света (или прозорец за големите към света), начин да бъде подарен подарък, повод за събиране с приятели….

Тук ще откриете игрите, вдъхновени от нашите пътеки, гори и поляни, по които минава живота ни. Планини, морета, океани, космос, фантазии – въображението е безгранично.

Римки

Картички, Покани, Албуми…

Когато вкараме част от индивидуалноста си в нещата, които правим, всички разбират това и усещането е като че ли по-удволетворяващо за всички. Дали ще е подаръче, в което са вплетени сънтименталността на спомени и закачката на определено събитие, или пък покани за сватба, рожден ден, за събиране без определен повод. Ражда се идеята за забавни късметчета и интересни картички, появява се на лист хартия, а после и във вида, в който сме си я представяли.

Ще видите нашите идеи, нещата които вече сме създали – а с вашите идеи и желания всичко става по-вълнуващо и интересно!

Идеите!

Върху какво работим:

Отзиви

ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

I recommend Efficiency Creative Ltd. not only for their expertise and technical skills, but also for their enthusiasm and can-do attitude.
letter of recommendation

Мария Пейчева, AIG

Прекрасни! Всичко е изпипано до най-малкия детайл, изработено с много внимание и любов и носи лично отношение и уникален почерк!

Ивелина Петкова

Уникални! Пожелавам Ви успех.
Ръчна изработка сътворени с много любов 

Александра Йовчева

Усмивката е ефективна! Ще играете ли пак?!

Изкуството и занаята

Нашата гледна точка

Докато рисуваме, образите оживяват в нас и създават сюжет. Радвайки им се им посвещаваме някой проект. Тяхната индивидуалност и нашите знания ни помагат в приключенията, които раждат продуктите и идеите за да ги споделим с вас.

Светът е безкрайна спирала, по която чрез въображението изплуват красиви неща!

Препускат ли фантазиите ви?!

Ще ги настигнем и ще ви помогнем да станат реалност!