Аз съм животинче, което… настолна детска игра за най-малките!2022-02-13T18:25:23+00:00

Аз съм животинче, което…

… иска да играе на тази игра! За да имитирам, обяснявам и опознавам животинките с други деца!

„Аз съм животинче, което …“ е детска игра с карти, в която децата влизат в ролята на животинки, имитирайки ги или обяснявайки за тях.
Асоциативна и опознавателна играта съдържа рисувани карти с 12 различни животинки, карти със знаци за имитация или определение и книжка с кратка приказка за 12-те животинки . Лесна и приятна, подходяща за малките, по-големите, а защо не и за най-големите. Животинките от екипа на Efficiency ще се радват да играят с вас!

Създадохме „Аз съм животинче, което …“ специално за най-малките (а защо не и за вече порасналите?) деца. Това е игра с карти, в която влизаш в ролята на любими животинки – имитирайки ги, издавайки звуци или обяснявайки за тях. Бау-бау!

Играта съдържа рисувани карти с 12 различни рисувани животинки, карти със знаци за имитация или определение и детска книжка с кратка приказка за 12-те животинки. Лесна и приятна, играта развива асоциативните и опознавателни умения чрез забавление!

За кого е подходяща играта “Аз съм животинче, което…”?

За малките (3+), по-големите, а защо не и за най-големите? Животинките от екипа на Efficiency ще се радват да играят с вас!

Какво има в кутията?

В кутията на “Аз съм животинче, което…” ще откриете пълен комплект от всичко необходимо за забавно преживяване – книжка с приказка и правила за играта, 72 карти с различни животинки (общо 12 животинчета) и 22 карти със знаци за обяснение ( 5 различни знака за имитация или определение, които са комбинирани в картите).

Как да поръчам?

Просто ни пишете на office@efficiency.bg или се обадете на 0896 454 437 !