зАлгебра – занимателна и забавна игра за деца, ученици и възрастни2022-02-15T06:59:20+00:00

describe their subject vividly and make their evaluation obvious and

зАлгебра –

математиката вече е забавна!

Залгебра е забавна и полезна игра, подходяща за всяка възраст! Забравете скуката, когато чуете “математика”, “алгебра”, “смятане”!
Забавлявайте се докато усвоявате нови умения, и учете, докато се забавлявате!

Залгебра е забавна и полезна игра, подходяща за всяка възраст. Направете програмата на децата си по-забавна, или направете един по-различен и интересен купон.

Правилата са достатъчно лесни, за да навлезе всеки бързо в тях, но и достатъчно предизвикателни, за да задържат дълго интереса ви, и  винаги да се забавлявате. Развива не само логическото мислене и комбинативност, но и комуникацинните умения – и най важното – прави алгебрата ЗАБАВНА!

Чудесен подарък както за възрастни, така и за децата и учениците, играта Залгебра идва при вас в луксозна опаковка с гравирана дървена чашка – вниманието към всеки детайл от играта е пренесено и в кутията и елементите и!

За кого е подходяща играта Залгебра?

Играта е подходяща за всички от 10, до 110 години.
За децата домашните по математика никога повече няма да бъдат скучни! Създайте дълготраен интерес на децата си в иначе “скучните” математика и алгебра!
За възрастните и порастналите деца – ще създаде интересни моменти, раздвижено парти с много интересни теми за разговор, или просто по-различен и не толкова мързелив уикенд 🙂

Какво има в кутията?

Кутията на Залгебра, сама по себе си показва, че съдържа нещо различно и специално!

В нея ще откриете пълен комплект от всичко необходимо за забавно преживяване – книжка с правилата, комплект от игрални листове, зарчета, гравирана дървена чашка за зарове и 210 карти с математически уравнения.

Как да поръчам?

Просто ни пишете на office@efficiency.bg или се обадете на 0896 454 437 !